Vremuri grele pentru Grozavu la Petrolul! „Lupii galbeni” nu-l mai suportă pe Leo şi îi cer demisia!

Fostul antrenor al FC Botoșani, Leo Grozavu, are viață grea cu „lupii galbeni”.

Contestat vehement de fanaticii fani ai echipei în partida pe care Petrolul Ploiești a câștigat-o cu Luceafărul Oradea cu scorul de 6-2, Leo Grozavu, a declarat după meci că nu-și dă demisia de la cârma formației pe care a preluat-o în vară.

Vreau ca antrenorul de fotbal din România să fie respectat. Nu e vorba de public. Este dificil şi nu vreau să comentez. Suntem în România! S-a semnat în vară un contract, iar acel contract are nişte clauze, nişte obiective clare. Un contract trebuie respectat. N-am pus pistolul în gură nimănui. Am venit, am discutat nişte termeni foarte clari. Nu ţin de scaun, dar vreau să fiu respectat. Vreau să antrenez echipa, restul mă interesează prea puţinNu vreau să comentez. Mulţumesc suporterilor Petrolişti, pentru că sunt convins că cei care iubesc echipa au încurajat-o. Mai mult nu comentez despre acest subiect. Este un campionat foarte dificil, vreau doar ca lumea să înţeleagă că în vară s-a făcut o echipă nouă, cu un obiectiv important. Am spus că e nevoie de răbdare, dar această răbdare e greu de găsit la noi. Ăştia suntem, mai sunt momente mai puţin favorabile când pierdem, dar şi echipele mari din Europa pierd. Dacă vrem să construim ceva, trebuie să avem răbdare. Fără răbdare…”, a declarat Leo Grozavu, la finalul partidei cu Luceafărul Oradea.

Petrolul a câștigat cu scorul de 6-2 duelul cu Oradea și cu 22 de puncte a urcat pe locul 3 în liga secundă.

Suorterii Petrolului sunt nemulțumiți de jocul echipei și de rezultate, Petorlul având trei înfrângeri, dar mai ales de atitudinea lui Grozzavu care nu a ezitat în momentul în care a fost contestat prima dată de fani să se ia la „harță” cu aceștia, adresându-le cuvinte grele, lucru pe care „lupii galbeni” nu l-au tolerat deloc.

Deja ai votat!