Rednic îi ia locul lui Niculescu la Dinamo!

Mutare-șoc făcută de Ionuț Negoiță, finanțatorul formației Dinamo București.

Acesta s-a înțeles cu Mircea Rednic pentru un contract valabil pe doi ani pe banca tehnică a formației, „Puriul” urmând a-l înlocui pe bancă pe Claudiu Niculescu, care u a apucat să antreneze echioe nici măăcar o lună de zile.

Ultima oară la Al Faysaly, Rednic a ajuns la o înţelegere pentru revenirea în ”Ştefan cel Mare”, semnând un contract valabil pe două sezoane, urmând a-și începe astfel ce-a de-a patra sa aventură pe banca câinilor.

În vârstă de 56 de ani, Mircea Rednic, a antrenat-o pe Dinamo în 2006-2007, atunci când dinamoviştii au cucerit ultimul campionat, 2008-2009 şi 2015-2016.

Clau-Gol a fost numit în funcţia de antrenor principal pe 23 septembrie şi a condus echipa doar trei meciuri, perioadă în care a înregistrat o victorie, 3-1 cu Dacia Unirea Brăila, în Cupa României,  un egal 0-0 cu Sepsi în Liga I pe teren propriu în campionat şi o înfrângere, 0-2 cu FC Botoşani, tot în Liga 1 dar în deplasare.

Primul meci al lui Mircea Rednic din acest mandat pe banca lui Dinamo va avea loc luni, 22 octombrie în Ștefan cel Mare cu Dunărea Călărași.

Deja ai votat!