Tur de campionat încheiat pentru Soileidis şi Fulop

0

Jucătorii FC Botoşani Lorand Fulop și Aristeidis Soiledis vor reveni pe gazon în returul campionatului.

Antrenorul principal al formaţiei botoşănene, Costel Enache, a declarat că nu se va putea baza pe cei doi elevi ai săi în ultimele două meciuri pe care gruparea le va susţine în finalul turului acestui sezon regular, duminică 21 octombrie în deplasare la Mediaş cu Gaz Metan şi sâmbătă, 27 octombrie pe teren propriu cu Viitorul Constanţa.

Accidentarea lui Aristeidis Soiledis i-a creat probleme tehnicianului botoșănean care a fost nevoit să improvizeze la unele meciuri. Fundaşul stânga al FC Botoșani a fost la tratament în Grecia și din această săptămână a început pregătirea.

E posibil să revină ca jucător în cadrul lotului. E greu ca după 16 zile să vii direct în programul echipei și să intri în joc. Vedem care e starea lui în momentul în care ajunge. Sperăm că e sută la sută medical. O să ne ia ceva timp să îl aducem la un nivel de intensitate și ritm de joc”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul a spus că nici Lorand Fulop nu va reveni pe gazon în următorul meci al FC Botoşani. Fulop a fost operat la genunchi şi din această săptămână a reînceput antrenamentele.

Lorand a venit la Botoşani, a început să facă antrenamente individuale. Durează un pic până îşi intră într-un ritm de joc. E nevoie să facă un efort specific de joc, să intre în antrenamente normale. Nu e chiar aşa uşor”, a afirmat Costel Enache.

+0 -0
se încarcă...