Costel Enache: „În situația în care suntem play-off-ul e mai mult o dorință!” (VIDEO)

FC Botoșani se află pe locul 11 în Liga I cu 12 puncte însă acest lucru nu-i împiedică pe antrenorii și jucătorii echipei să viseze la o clasare pe un loc de play-off la finalul sezonului.

Costel Enache, antrenprul principal al formației botoșănene s-a arătat însă echilibrat în declarații și a spus că în situația în care este echipa în acest moment play-off-ul este mai mult o dorință.

„Eu încerc să tratez lucrurile realist, adică nu văd de ce n-aș avea un discurs fair-play și corect față de voi, față de elevii mei și față de mine. Ne-am gândit cu toții la play-off când am plecat la drum, doar că trebuie recalibrate lucrurile în funcție de pașii pe care i-am făcut. În situația în care suntem în acest moment, playoff-ul este o dorință, dar pare mai mult o dorință decât o realitate. Sigur, e un obiectiv care poate fi realizat, dar nu aș fi foarte realistic în momentul în care vorbim să spun da, o să fim în play-off. O să ne luptăm pentru play-off, este obiectivul nostru, dorința tuturor, dar nu cred că aș fi foarte credul dacă spunem da, o să fim în play-off. Ne luptăm pentru el. Fiecare cu credință mai mare, alții mai entuziaști, alții mai reținuți în declarații, dar rămâne un obiectiv pentru toată lumea. Ideea este să nu fim comici, să ne uităm exact unde suntem”, a declarat Costel Enache.

Deja ai votat!