FC Botoșani, performera etapei a XII-a în Liga I »» Costel Enache: „Suntem un pic mai pragmatici și suntem mai realiști față de joc!”

FC Botoșani este performera penultimei etape a turului acestui sezon regular al Ligii I. Elevii lui Costel Enache au reușit să facă un salt de trei locuri locuri în clasament ajungând pe locul 8 cu 15 puncte după victoria pe care a obținut-o la Mediaș cu Gaz Metan cu scorul de 2-1. Succesul obținut de jucătorii lui Enache este cu atât mai important cu cât a fost obținut după ce au fost conduși pe tabela de marcaj cu 1-0.

„Suntem un pic mai pragmatici și suntem mai realiști față de joc pentru că jocurile noastre au fost echilibrate, nu am fost dominați de adversari, nu am avut jocuri în care să fim sub nivelul la care se așteaptă lumea de la noi, doar că am fost naivi. În ultimul timp am fost mai pragmatici și am fost mult mai eficienți pe momentul defensiv pentru că pe partea ofensivă cred că e ok nivelul la care suntem. Suntem pe locul 3 la numărul de goluri marcate după Craiova și FCSB. E un ritm bun pe partea ofensivă. Am crescut și am devenit mai eficienți pe partea defensivă iar acest lucru ne-a adus și puncte”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Cele trei puncte câștigate de jucătorii lui Enache i-au apropiat la doar patru puncte în clasament de locul 5 pe  care se află Universitatea Craiova, echipe care are 19 puncte și este la egalitate cu Sepsi și Viitorul, dar are un golaveraj superior.

Deja ai votat!