Costel Enache: „Cu Viitorul mereu meciurile au fost echilibrate!”

0

FC Botoșani va întâlni mâine în runda a XIII-a a Ligii I, ultima a turului acestui sezon regular, formația Viitorul Constanța.

Elevii lui Costel Enache sunt pe val după cele două victorii consecutive obținute cu Dinamo, scor 2-0 și Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, cele șase puncte aducând liniște în vestiarul echipei, FC Botoșani îndepărtându-se de zona nisipurilor mișcătoare.

Ba mai mult, elevii lui Costel Enache pot spera din nou la un loc de play-off în cazul în care se vor impune în duelul cu „puștii” lui Gică Hagi, de care îi despart în acest moment doar patru puncte. Ori cu o victorie în acest meci FC Botoșani s-ar apropia la doar un punct de constănțeni și ar pputea da în retur asaltul pentru play-off.

Costel Eanche, antrenorul principal al FC Botoșani se aștaptă la un duel foarte echilibrat și spune că Viitorul a arătat că are forță.

„Dacă ne amintim și de anul trecut, jocurile s-au încheiat 1-0, 2-1, 3-2, a existat un echilibru și cred că și săptămâna asta o să vedem tot un joc echilibrat. Avem cred de-a face cu o echipă care are forță și suntem convinși că trebuie să depunem multe eforturi pentru a ne atinge obiectivul. În general, noi am făcut jocuri spectaculoase și a ieșit un spectacol frumos atunci când jucătorii au jucat deschis. Ideea este că trebuie să trecem de partea asta de boemă, de a vedea lucrurile doar în spectacol pentru că avem nevoie să acumulăm puncte, încă suntem un pic în deficit și trebuie să fim eficienți, nu neapărat spectaculoși. Dacă eficiența vine și pe fondul unui joc spectaculos atunci suntem cu toții mulțumiți: spectatori, voi și noi”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

+0 -0
se încarcă...