„Câinii” termină în genunchi turul!

Dinamo a terminat în genunchi această primă parte a sezonului regular. Echipa pregătită de Mircea Rednic nu a reușit decât o remiză, scor 0-0 în deplasare la Chiajna, bifând astfel cel de-al șaptelea meci consecutiv fără victorie în Liga I.

Mircea Axente putea deschide scorul la Chiajna, dar a ratat incredibil din poziție favorabilă. Replica gazdelor a venit imediat însă Nivaldo nu a fost deloc inspirat șutul său ocolind spațiul porții lui Penedo

Goalkeeperul lui Dinamo a fost eroul „câinilor” în a doua repriză a partidei de la Chiajna, intervențiile incredibile ale panamezul salvându-i pe „câini” de la o nouă umilință.

Pentru Dinamo a fost primul meci al sezonului în deplasare terminat fără gol primit, însă acest lucru nu i-a ajutat prea mult pe alb-roșii, „câinii” terminând sezonul regular pe loc de baraj, locul 12, cu 13 puncte în clasament. De partea cealaltă, Concordia Chiajna a acumulat 15 puncte, egalând la puncte FC Botoșani, terminând turul pe locul 10, ilfvoenii având un golaveraj inferior grupării locale.

Deja ai votat!