Remiză în derby de România pentru a treia oară consecutiv!

0

Pentru a treia oară consecutiv în Liga I, Dinamo și FCSB au temrinat la egalitate. După 2-2 şi 3-3, duelul din runda a XV-a a Ligii I dintre cele două mari rivale, s-a terminat 1-1.

Alb-roşiii au avut un om în plus aproape o repriză, după eliminarea lui Harlem Gnohere, dar nu au putut profita și s-au văzut mulțumiți doar cu un singur punct din „derby de România”.

Împinşi de la spate de proprii fani,  dinamoviştii au ratat primele ocazii ale partidei prin atacantul Daniel Popa. Cu cinci minute înainte de pauză, Popa a obţinut o lovitură de la 11 metri, la faultul lui Bălgrădean, iar Diogo Salomao a transformat şi i-a adus în avantaj pe „câini”, care au intrat șa cabine cu 1-0 pe tabela de marcaj.

Startul actului secund a fost furibund. La doar un minut de la startul reprizei a doua, Istvan Kovacs a dictat penalty şi pentru FCSB, la un duel în care Cooper l-a faultat pe Florin Tănase.

Penedo a respinsșutul lui Gnohere, dar Florin Tănase a recuperat balonul și a punctat pentru 1-1.

Vicecampioana a rămas în zece după ce „Bizonul” a văzut roşu direct pentru o intervenţie asupra lui Cooper. Cu toate acestea, Dinamo nu a profitat de jucătorul în plus, iar derby-ul s-a terminat nedecis, 1-1.

După acest rezultat, FCSB a rămas pe locul 2 cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo a urcat pe locul 9 cu 17 puncte.

Deja ai votat!