Valeriu Iftime recunoaște criza: „Nu avem atitudine. Ceva e mort în jocul nostru. Chinuim fotbalul, îl omorâm!”

Remiza pe care FC Botoșani a înregistrat-o în runda a XV-a a Ligii I la Tg. Mureș cu FC Hermannstadt, scor 1-1, în urma căreia gruparea locală a ajuns pe loc de baraj în campionat, a stârnit mânia lui Valeriu Iftime.

Finanțatorul FC Botoșani s-a arătat total nemulțumit de jocul pe care elevii lui Costel Enache l-au prestat cu nou-promovata și a spus că are emoții pentru partidele care vor urma, gruparea locală având un program infernal în următoarea perioadă.

„Nu avem atitudine. Ceva e mort în jocul nostru. Parcă sunt meciurile alea de pe vremuri când eram mediocri. Chinuim fotbalul, îl omorâm. Să nu ai o ocazie clară de gol… Nu mai înțeleg nimic. Fabbrini a fost mediocru astăzi. Nu a făcut nimic. Nu suntem o echipă care să știm să controlăm un joc. Suntem mult mai fricoși decât alții. Golul primit e gol de portar dar el a scos câteva mingi. Noi am dormit vreo 15 minute după pauză. Dacă nu era portarul să ne apere, era nenorocire. Nici Costel nu are starea asta de război. Mă gândeam că ne bat, ca să ne lămurească. Dacă ne băteau și ăștia, chiar trebuia să dăm foc la club. Era o problemă. Acum ne mai gândim un pic”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU