Costel Enache la despărțirea de FC Botoșani: „Ajutați echipa, susțineți-o! Băieții aceștia chiar au nevoie de susținere, de energia oamenilor din tribună!” (VIDEO)

0

În ciuda faptului că semnarea noului angajament cu Astra Giurgiu este doar o chestiune de câteva oore, Costel Enache a evitat în cadrul conferinței de „adio” de la FC Botoșani să vorbească la prezent de noul său club.

Enache a spus că are mai multe câștiguri decât regrete din perioada în care a pregătit FC Botoșani.

Lucrurile despre Astra Giurgiu sunt doar la nivel de zvon sau de perspectivă pentru că în acest moment încă mai am contract cu FC Botoșani și cred că e normal să-l respect până în momenitul în care ne dăm mâna și semnăm un document. Nu mi-aș fi permis să închei un alt contract până nu reziliem. Încă din vară au fost discuții în mai multe direcții”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul a recunsocut că s-a ajuns la această desppărțire deoarece lucrurile în ultimul timp nu au mai curs cum și-ar fi dorit.

„Lucrurile au luat o amploare recent în urma jocului puțin confuz și a rezultatelor oarecum fluctuante din campionat. Acesta a fost primul meu semn de întrebare personal, am încercat să caut întotdeuna soluții dar mai important decât persoana rămâne grupul, echipa și clubul. Eu sunt printre ultimii veniți în familia asta mare și frumoasă, m-am atașat de foarte mulți botoșăneni și de club, mă simt responsabil și nu m-am pus pe mine înainte sub nici o formă. Sunt multe puncte pe care acum le regret dar vreau să vă asigur că am făcut maxim din ceea ce am putut. Cu puțină atenție, șansă sau inspirație nu vorbeam negativ și asta îmi aduce o frustrare. Patru puncte în momentul acesta față de play-off nu e dezastros, ar trebui să fim cu toții mai pozitivi, mai încrezători. Ajutați echipa, susțineți-o și reproșați după joc. Băieții aceștia chiar au nevoie de susținere, de energia oamenilor din tribună și de aprecieri pentru că au fost memente în care au făcut lucruri bune și s-a scris la modul general. Credeți-mă, contează foarte mult pentru noi să vedeți și ceva bun în noi”, a declarat principalul Costel Enache.

 

 

 

+0 -0
se încarcă...