Liviu Cibotariu crede în play-off: „Nu există diferență mare între noi și locul 6!” (VIDEO)

0

Liviu Ciobotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani s-a arătat foarte încrezător în șansele de a scoate gruparea locală cât mai repede din criză.

„Ciobi” a spus că obiectivul imediat este de a duce FC Botoșani departe de zona fierbinte a clasamentului după care să dea asaltul pentru locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off și pe care se află Astra, formație preluată de fostul antrenor al echipei, Costel Enache.

„Primul meu obiectiv este să reușesc cât mai curând să redresez echipă. E clar că nu se află într-o situație bună. Suntem pe loc de baraj. Chiar dacă diferența nu este mare față de locul 6, suntem pe loc de baraj. Nu mai există meci ușor. Toate meciurile se joacă la capacitate maximă. Trebuie să fii pregătit. Fotbalul din România este în progres. Nu mai există diferență mare între penultimul loc și locul 6, locul 7. Înainte se știa, era Dinamo, Steaua care aveau 70 de puncte și ultima clasată care avea 10 puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu, noul tehnician al FC Botoșani.

Primul meci oficial al lui „Ciobi” pe banca tehnică a FC Botoșani va avea loc luni, 26 noiembrie de la ora 20:30 pe „Municipal” contra formației Universitatea Craiova, care se află pe locul 3 în Liga I cu 26 de puncte.

 

 

 

 

+0 -0
se încarcă...