„Ciobi” debut cu dreptul: „Am reușit să le redau încrederea jucătorilor, să dau acest restart!”

0
Liviu Ciobotariu la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre FC Botosani si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, luni 26 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Liviu Ciobotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani a debutat cu dreptul, gruparea locală reușind să învingă Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (2-0).

Tehnicianul și-a felicitat jucătorii pentru atitudinea avută în această partidă și a spus că punctele erau foarte importante.

Liviu Ciobotariu nu a reușit să schimbe mare lucru în timpul scurt avut la dispoziție dar i-a determinat pe jucători să fie mult mai agresivi.

„A fost o partidă dificilă, am întâlnit un adversar foarte bun, o echipă care se poate bate la titlu. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, aveam nevoie de cele trei puncte, eram datori față de suporteri, față de orașul Botoșani. Am discutat cu jucătorii toată săptămâna, le-am transmis ceea ce am avut de transmis și sunt bucuros că am luat cele trei puncte. Pentru noi înseamnă foarte mult pentru moral. Am reușit să le redau încrederea jucătorilor, să dau acest restart. Nu a fost o partidă ușoară, am trăit-o cu emoții. Puteam să ne desprindem dar în același timp puteam să încasăm încă un gol. Sunt bucuros că am reușit să câștigăm cele trei puncte care erau foarte importante pentru noi. Ne așteaptă jocuri grele, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să acumulăm puncte în meciurile următoare. Am avut ceva frământări în această săptămână. Mă refer în primul rând la vreme. Am avut probleme cu terenurile de antrenament. Am încercat să ne adaptăm”, a declarat Liviu Ciobotariu.

 

Deja ai votat!
se încarcă...