„Ciobi”: „Suntem datori faţă de suporterii noştri!” (VIDEO)

0
Liviu Ciobotariu la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre FC Botosani si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, luni 26 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoşani adeclarat  că se aşteaptă la un duel greu şi crede că meciul va fi unul de care pe care, adversarii doprindu-şi la rândul lor cele trei puncte puse în joc.

Ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc. Din punctul nostru de vedere, băieţii sunt foarte motivaţi. Va fi un joc destul de greu pentru noi. Întâlnim poate cea mai titrată echipă din România, o echipă puternică, o echipă foarte echilibrată în toate compartimentele, care nu mai are nici un fel de prezentare. Au un moral bun. Şi ei vin după o victorie şi după un joc foarte bun cu Viitorul. Au câştigat cu 2-0 pe fondul unui joc foarte bun, dar noi jucăm acasă. Într-un fel noi suntem datori faţă de suporterii noştri, pentru că jocul pe care l-a disputat acasă cu Poli Iaşi a fost foarte greu de gestionat pentru noi. Sunt convins că echipa o să arate foarte bine la ora jocului, din toate punctele de vedere, şi fizic, şi motivaţional, suntem pregătiţi să facem un rezultat pozitiv cu FCSB”, a afirmat Liviu Ciobotariu.

 

+0 -0
se încarcă...