Cătălin Golofca s-a ținut de cuvânt și a marcat contra FCSB: „„Am marcat, dar am pierdut, sunt supărat!”

0
Bucurie botoseneana la golul lui Catalin Golofca si Andrei Patache in meciul de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 16 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Atacantul Cătălin Golofca a avut o evoluție formidabilă contra FCSB-ullui, fiind de departe cel mai bun jucător al echipei pregătite de Liviu Ciobotariu în meci.

Contra roș-albaștrilor, Golofca a marcat cel de-al doilea său consecutive în campionat după reușita de trei puncte de la Sepsi.

După joc, Golofca și-a exprimat dezamăgirea cauzată de un nou eșec contra FCSB-ului, echipa pe care a învins-o FC Botoșani nu a învins-o niciodată.

„Am marcat, dar am pierdut, sunt supărat. Nu poți să faci cadouri Stelei. Am jucat mai bine, am avut două ocazii imense ratate la 1-2.  Am marcat, dar n-a fost o revanșă a mea. Am jucat cu ambiție, dar degeaba, nu am reușit să câștigăm nici măcar un punct. Am făcut jocuri bune în ultima perioadă, dar e greu, echipele din fața noastră s-au distanțat”, a declarat Cătălin Golofca.

Catalin Golofca marcheaza un gol in meciul de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 16 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
+0 -0
se încarcă...