Liviu Ciobotariu: „ Sunt dezamăgit de rezultat dar jocul îmi dă speranțe pentru meciul următor!” (VIDEO)

0
Liviu Ciobotariu in meciul de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 16 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani s-a declarat dezamăgir de rezultatul înregistrat în duelul cu FCSB, scor 1-3 și a spus că în opinia sa o remiză ar fi fost un rezultat echitabil.

„Ciobi” s-a arătat optimist în urma jocului prestart și a spus că echipa va avea evoluții și rezultate bune în viitor.

„Nu a fost să fie. Noi am jucat fotbal. Din păcate, avem aceste sincope, începem slab jocul. Primele 10-15 minute am avut foarte mult respect față de FC SB. Nu am reușit să avem posesie, să ieșim din apărare cu mingi scurte, așa cum mi-aș fi dorit. Consider că au fost două momente psihologice pentru noi pe care nu am știut să le gestionăm. Mă refer la golul doi încasat de noi când am făcut niște greșeli în lanț. Al doilea moment a fost bara lui Rodriguez când puteam reveni în joc. Am avut o posesie mult mai bună decât a FCSB-ului, am jucat fotbal, nu ne-am retras. Este clar că FCSB are o echipă bună, jucători cu experiență, au știut să gestioneze mai bine situațiile. Sunt dezamăgit de rezultat dar jocul îmi dă speranțe pentru meciul următor, un joc în care trebuie să câștigăm neapărat cele trei puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu.

 

 

 

+0 -0
se încarcă...