„Ciobi” nu se sperie de campioanele din Azerbaidjan și Bulgaria: „Am cerut jocuri tari, dure!” (Video)

0
Liviu Ciobotariu in meciul de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 16 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că numele adversarilor pe care elevii săi îi vor întâlni în stagiul de pregătire din Antalya nu-l sperie deloc. „Ciobi” a afirmat că a dorit adversari grei pentru a ști cu adevărat unde se află elevii săi la începutul perioadei de pregătire.

„Ne așteaptă o perioadă scurtă de pregătire. Nu avem foarte mult timp la dispoziție. În data de 10 ianuarie plecăm în Antalya unde vom avea 5 meciuri amicale. Va fi o perioadă de acumulări. Mi-am dorit să am jocuri tari, jocuri dure. Ne așteaptă un retur destul de puternic”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

Printre adversarii pe care gruparea locală îi va întâlni în Antalya se numără campioanele din Azerbaidjan și Bulgaria, Qarabag respectiv Ludogorets, echipă la care evoluează și internaționalii români Claudiu Keseru și Cosmin Moți.

 

+0 -0
se încarcă...