Răzvan Oaidă revine pe gazon în Antalya: „Recuperarea a desurs foarte bine și sper să decurgă la fel ca până acum!”

1

Calvarul s-a sfârșit pentru Răzvan Oaidă. Accidentat pe 27 octombrie în runda a XIII-a a Ligii I în meciul pe care FC Botoșani l-a pierdut pe teren propriu cu Viitorul, scor 2-1, internaționalul de tineret al grupării locale va face parte din lotul pe care Liviu Ciobotariu îl va deplasa în Antalya.

Mijlocașul FC Botoșani susține că recuperarea care a urmat intervenției chirurgicale la care a fost supus după accidentare a decurs foarte bine și că este gata să revină pe gazon.

„Mă simt din ce în ce mai bine. Am început să alerg, să-mi recapăt din mobilitate și încredere. Mă simt mult mai puternic. Recuperarea a desurs foarte bine și sper să decurgă la fel ca până acum. Mai am puțin și sper să revin curând la antrenamentele normale și meciuri. Sunt foarte nerăbdător dar trebuie să rămân concentrat și conștient că nu pot grăbi foarte mult lucrurile. Îmi doresc sa revin cât mai repede, sunt o fire destul de nerăbdătoare. Dar cu siguranța după ce voi începe antrnementele normale cu echipa voi munci să fiu mai bun decât am fost. Asta este obiectivul meu, să devin mai bun, mai puternic pe zi ce trece. Tot ce îmi doresc este în primul rând să fiu sănătos, să fiu la fel de ambițios ca anul trecut și să joc în play-off cu Botoșaniul”, a declarat Răzvan Oaidă.

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...