Rivala din Copou a FC Botoșani și-a luat portar care a jucat la Barcelona!

Oficialii lui Poli Iași  au anunțat că au reușit să-l transfere pe fostul portar al Barcelonei, Ruben Miño Peralta.

În vârstă de 30 de ani, spaniolul nu a mai jucat în niciun meci după sezonul 2016-2017, când a evoluat la AEK Larnaca, în Cipru. În cariera sa Miño a avut un traseu care a cuprins prezenţe la echipa secundă a Barcelonei, la Mallorca şi Oviedo, jucând un meci în prima ligă spaniolă şi mai multe în eşalonul secund.

La Albacete, unde a fost sub contract stagiunea trecută, nu a bifat vreo partidă, iar în acest sezon nu a avut angajament.

În altă ordine de idei, oficialii clubului din Copou  au anunțat că așteaptă în cantonamentul din Turcia ude se află echipa, alţi doi fotbalişti, ambii atacanţi. Este vorba de un jucător originar din Gambia, Bacari Njie Kambi şi spaniolul Jorge Orti. Bacari are 31 de ani şi a jucat ultima dată în liga a treia spaniolă, la San Fernando.

După 21 de runde scurse din acest sezon competițional, Poli Iași se află pe locul 9 în Liga I cu 28 de puncte fiind la trei puncte de Astra Giurgiu, formație care se află pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul Ligii I.

Deja ai votat!