Iftime: „Fabbrini e pe lista lui Ludogorets!”

Bucurie botoseneana la golul lui Diego Fabrini in meciul de fotbal dintre FC Botosani si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, luni 26 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Diego Fabbrini a reintrat în cărţi pentru un transfer la CFR Cluj, campioana dorind să îi dea o replică FCSB-ului, după ce vicecampioana s-a întărit considerabil în această iarnă.

Faptul că Fabbrini a refuzat în repetate rânduri de a-și prelungiri înțelegerea scadentă cu FC Botoșani alimentează și mai mult faptul că în viitorul apropiat itallianul va schimba vestiarul.

„Există un interes concret pentru Fabbrini. A fost și încă este un interes real și din România, al celor de la CFR Cluj. Nicio altă echipă din România nu ne-a întrebat în mod concret de Fabbrini. Mai sunt niște discuții cu o echipă din Rusia, cu Ludogorets. Se discută mult despre el pentru că el e la final de contract. Bine, trebuie lumea să afle că de două zile nu mai este la final de contract. Mai are încă un an contract cu noi. Am discutat cu el, cu impresarul, totul e ok. Dacă avem o ofertă bună de la un club care vrea să-l ia acum, trebuie să plătească pentru el. Dacă orice alt club îi pune pe masă o ofertă foarte bună din vară, și el nu vrea să rămână la noi, eu n-am ce să-i fac. Asta e înţelegerea. Lucrurile pot fi schimbătoare, dar el mi-a promis că lucrurile sunt ok. Se simte bine aici, nu pleacă decât în vară, fară bani, sau acum, cu bani”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

 

Deja ai votat!