Cătălin Anton: „Mergem pe omogenitate, pe păstrarea consistenței echipei!” (Video)

0

FC Botoșani a adus în această iarnă doar patru jucători noi din care doar unul va fi titular. Este vorba de Laurențiu Buș, un jucător care revine la Botoșani după un sezon în care a evoluat la Astra Giurgiu.

Ceilalți trei, portarul Iulian Anca Trip, fundașul stânga Marcel Holzman și mijlocașul Moussa Diakite au fost aduși pentru a dubla posturile din echipă. Trip va fi al treilea portar, Holzman va fi rezerva lui Soiledis iar Diakite are șanse foarte mici de a juca ținând cont de concurența mare de la mijlocul terenului.

„Mergem pe omogenitate, pe păstrarea consistenței echipei actuale, pe care ați văzut-o în ultimele etape anul trecut. Sperăm să ne atingem obiectivele și datorită implicării jucătorilor și contribuției deosebite a antrenorului Liviu Ciobotariu. Pe Laurențiu Buș îl cunoasteți foarte bine, a mai fost la FC Botoșani. Am făcut o achiziție pentru postul de al treilea portar al echipei, în persoana domnului Iulian Anca-Trip. Ianoș Brînză a fost împrumutat până în vară la formația de Liga a 2-a, Petrolul Ploiești. Am adus și doi stranieri care vor aduce un plus lotului nostru prin fundașul Marcel Holzman și mijlocașul Moussa Diakite”, a declarat Cătălin Anton, președintele executiv al FC Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...