Pasele de gol răsplătite cu bere la FC Botoșani »» Mihai Roman: „Eu cred că Diego nu a vrut să îmi paseze! Dar oricum, îi dau o bere!”

Bucurie botoseneana cu Lorand Fulop si Mihai Roman in meciul de fotbal dintre FC Botosani si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, luni 26 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Roman a înscris unicul gol al victoriei pe cre FC Botoșani a obținut-o cu FC Voluntari, scor 1-0.

Cu reușita semnată contra celor de la FC Voluntari, atacantul împrumutat de Universitatea Craiova la FC Botoșani până în vară, a ajuns la cinci reuşite pentru gruparea locală în acest campionat, devenind astfel ccel mai bun marcator al FC Botoșani.

Duppă meci Roman, care a încasat al patrulea galben stagional pentru o simulare și va fi suspendat pentru jocul cu Dinamo, a spus că îi va da o bere lui Fabbrini pentru pasa de gol.

„Eu cred că Diego nu a vrut să îmi paseze! Dar eu zic că merită o bere pentru pasă…Eu cred însă că a vrut să dea la poartă…Am văzut după cum s-a poziţionat….Dar oricum o să îi dau o bere lui Diego!”, a declarat Mihai Roman.

Deja ai votat!