Iftime îi subestimează pe „câini”: „Nu cred că Dinamo ne poate lucra cu arbitrii!”

0
0

Duelul pe care FC Botoşani îl va susţine duminică de la ora 20:00 în Şoseaua Ştefan cel Mare cu Dinamo, poate fi decisiv pentru play-off.

Valeriu Iftie, finanţatorul FC Botşania declarat că nu se teme de un arbitraj pro-Dinamo în acest meci. Iftime susține că nu mai există arbitri în România care să favorizeze unele echipe și meciul se va juca doar pe teren.

Nu mă tem de niciun arbitraj. Mă tem de unul prea sever și nu de unul părtinitor. E bine ca un arbitru să lase jocul să curgă și să se joace mult. Nu cred că există vreun arbitru care ar putea să joace de partea cuiva. Fără îndoială, există cineva în familia ta care ține cu FCSB, cu Craiova sau cu Dinamo. Nu o să țină niciodată cu Botoșani. În mintea unui arbitru poate fi un 5%. Dar nu cred că Dinamo ne poate lucra cu arbitri”, a declarat Valeriu Iftime.

Finnaţatorul FC Botoșani este optimist înainte meciului cu Dinamo și spune că echipa lui Liviu Ciobotariu se va întoarce cu cel puțin un punct din fieful alb-roşilor.

Cu trei etape înainte de finalul returului, FC Botoșani este pe locul 7 cu 32 de puncte, la doar un punct de locul 6, ocupat de Sepsi Sf. Gheorghe. Dinamo este pe 11 cu 28 de puncte iar pentru a mai spera la play-off trebuie să câștige toate cele trei meciuri pe care le mai are de disputat.

+0 -0

se încarcă...