Simona Halep a rămas din nou fără antrenor

0

Simona Halep şi Thierry Van Cleemput s-au despărţit după doar un turneu. Fostul lider mondial a analizat cu atenţie colaborarea cu antrenorul belgian la Doha, unde a pierdut finala disputată împotriva lui Elise Mertens, scor 6-3, 4-6, 3-6.
Belgianul recomandat de Darren Cahill nu a impresionat-o pe Simona Halep, care a simţit că viitorul său în tenis nu e alături de Van Cleemput. Constănţeanca a dezvăluit şi motivele pentru care a pus capăt colaborării: „Am încercat pentru o săptămână şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”.
De altfel, Halep anunţase, imediat după semifinala de la Doha, că nu a semnat un contract cu fostul antrenor al lui David Goffin: „Nici nu am semnat pentru antrenor. Am hotărât acest lucru împreună şi prefer să rămân aşa. Ne cunoaştem de puţin timp şi este destul de greu. Vom vedea cum va decurge colaborarea, dar nu este deloc uşor”.
Deşi a anunţat că va continua din nou o perioadă fără antrenor, Simona Halep ar putea relua colaborarea cu Andrei Pavel, care nu-l mai antrenează pe Marius Copil. „Aş vrea să anunţ că în această săptămână am încetat colaborarea cu Andrei Pavel. Am învăţat multe în perioada în care am lucrat împreună, nivelul jocului meu a crescut şi am făcut împreună un rezultat excepţional, dar în acest moment am decis amândoi că e mai bine să ne oprim. Îi mulţumesc că a fost lângă mine şi a încercat să-mi transmită toate lucrurile pe care el le-a acumulat de-a lungul timpului. Mulţumesc, Andrei!”, a scris Marius Copil pe Facebook.
Andrei Pavel are avantajul că a fost liderul Simonei Halep în copilărie, că a contribuit la ascensiunea ei pe primul loc, fiind antrenorul care a însoţit-o la turneul de la Beijing când a făcut acest pas şi că este un apropiat al lui Ion Ţiriac.

+0 -0
se încarcă...