Hagi nu concepe ca Viitorul să nu fie în play-off: „Jucăm acasă şi…”

0

Victoria cu Hermannstadt din Cupa României cu scorul de 3-2 a pus capăt unei secete de opt meiuri consecutive fără victorie şi şapte fără gol marcat pe care Viitorul a avut-o.

Calificarea în smeifinale le-a dat un moral de fier elevilor lui Gică Hagi înaintea finalei de play-off cu FC Botoşani de duminică de la ora 17:00 de la Ovidiu.

Depinde numai de noi. Sunt sigur că vom fi în formă pentru meciul cu Botoşani. Ne interesează doar victoria. Locul nostru este în play-off. Acum ne interesează o calificare în play-off”, a declarat Eric de Oliveira, cel care a semnat golul victoriei cu Hermannstadt şi implicit calificare Viitorului în semifinalele acestei ediţii a Cupei României.

La rândul său, „Regele” a spus că meciul cu FC Botoşani este unul cpaital pentru echipa sa. „Despre meciul cu Botoșaniul nu are sens să vorbim. Știm cu toții și suntem conștienți că e un meci decisiv, cu o echipă în formă bună şi un potenţial bun. Dar jucăm acasă şi sperăm să reuşim. Cred că Ianis va juca, o să vedem”, a declarat Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța.

+0 -0
se încarcă...