Papa și Oaidă promit botoșănenilor astăzi victoria cu Dunărea! (Video)

0
0

Mijlocașul FC Botoșani, Eriko Papa a declarat la conferința de presă premergătoare duelului cu Dunărea Călărași că meciul este unul foarte important în economia finală a campionatului.

„Va fi un meci greu, foarte important, trebuie jucat cu inima. Nu este la fel cum ai juca cu o echipă de play-off, dar trebuie jucat cu atitudine. Din punct de vedere fotbalstic suntem favoriți dar acest joc nu este ușor pentru că se joacă tare, mai puțin spectacol fotbalistic pentru că vreau doar să câștige punctele. Și noi vrem același lucru. Dacă vom câștiga va fi bine dar dacă nu, va fi o mare problemă”,a declarat Enriko Papa.

 

La rândul său, internaționalul de tineret al FC Botoșani, Răzvan Oaidă a declarat că la meciul cu Dunărea Călărași e momentul ca atât el cât și coechipierii săi să se trezească și să treacă peste debutul ezitant din acest play-out.

„Trebuie să ne trezim pentru că dacă nu vom câștiga vom intra într-o oarecare panică”, a afirmat Oaidă.

 

Partida de pe „Municipal” dintre FC Botoșani și Dunărea Călărași va începe la ora 17:30 și va fi transmisă în direct de Digi sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0

se încarcă...