Antrenorul FC Botoșani pune tunurile pe arbitri: „S-au adunat greșelile, gata ajunge! Efectiv nu mai rezist!” (Video)

0

Pentru prima dată de când a preluat FC Botoșani, Liviu Ciobotariu a avut o poziție fermă vis-a-vis de arbitrajele ostile echipei pe care o pregătește.

„Ciobi” a spus că ar fi momentul ca arbitri să fie imparțiali atunci când arbitrează echipa sa în Liga 1.

„Nu am vorbit niciodată de arbitraj dar de data asta trebuie să vorbesc. S-au adunat, nu mai rezist! Am așteptat ca cineva din conducere să vorbească, văd că nu vor ei, am să vorbesc eu. Responsabilitatea rezultatelor negative este a mea și îmi asum tot ceea ce se întâmplă, numai că nu se mai poate. Se greșește doar împpotriva noastră: mergem la Mediaș, avem penalty clar în minutul 82, al doilea cartonaș la Marius Constantin, marcăm, nu marcăm, nu știu, dar eu pot să dau gol să și câștig acest meci. Jucăm acasă cu Dunărea Călărași, se dă un fault inventat, am lovituri din lateral nici nu apucă Ongenda să bată în careu, se fluieră fault, e ceva inadmisibil. Și la Viitorul cartonaș roșu direct la Ianis…Sunt greșeli dar mi-aș dori să nu mai fie. Au fost multe meciuri, nu vreau să ne ajute dar nici să ne dezavantajeze în situația în care suntem”, a declarat Liviu Ciobotariu.

 

FC Botoșani este la două puncte de baraj în Liga 1 iar sâmbătă de la ora 18:30 va primi pe „Municipal” vizita formației FC Hermannstadt, echipă aflată la două lungimi în spate.

+0 -0
se încarcă...