„Ciobi” ironic cu arbitrul Dima după joc: „Mi-a plăcut cum a arbitrat pentru gazde!”

0
„Ciobi” ironic cu arbitrul Dima după joc: „Mi-a plăcut cum a arbitrat pentru gazde!”

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a pus tunurile pe arbitri după eșecul din „Groapă”.

Tehnicianul îl acuză pe centralul Iulain Dima că nu a dat un penalty clar ca lumina zilei în minutul 19 la un fault în careu asupra lui Andrei Patache și că nu l-a eliminate pe N’Diaye pentru două faulturi grosolane la Karaboue, dinamovistul fiind avertizat doar cu un „galben” după prima imprudență.

„De obicei, eu nu comentez arbitrajul, dar, sincer, mi-aş dori un arbitraj ca acesta să am şi eu „acasă”. Mi-a plăcut cum a arbitrat pentru gazde. S-au mai adunat şi la noi. Dacă se fac greşeli, se fac de cele mai multe ori împotriva noastră şi atunci îţi pui un semn de întrebare”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Referindu-se la meci, tehnicianul a spus că este nemulțumit de felul în care tratează elevii săi fazele fixe.

„Sunt supărat pentru faza  în care am primit gol, după o fază fixă. Am discutat acest lucru, am studiat adversarul, ştiam că e o echipă puternică la fazele fixe. Etapa trecută am câştigat în minutul 90+3, acum am pierdut în minutul 89, avem de învăţat din această înfrângere. Trebuie să fim mult mai responsaibili şi aici mă refer la fazele fixe, pentru că primim foarte multe goluri din faze fixe. Jocul îmi dă speranţe. Dacă nici jocul nu era aşa cum mi-aş fi dorit, atunci probabil că aş fi fost foarte îngrijorat”, a conchis „Ciobi”.

+0 -0

se încarcă...