Lorand Fulop: „Jucăm cu ultimul loc și e clar că suntem favoriți!” (Video)

0

Atacantul Lorand Fulop a decarat că își dorește și în acest retur al play-out-ului Ligii 1 în care echipa va debuta astăzi la Chiajna să continue seria evoluțiilor bune și să prindă astfel lotul pentru Campionatul European de tineret.

De asemenea, Fulop nu a ascuns faptul că și-ar dori un transfer în străinătate, mai ales că este în atenția mai multor cluburi din Bulgaria și Ungaria.

Referindu-se la duelul de la Chiajna de astăzi, Fulop a afirmat că FC Botoșani este favorită.

„Nu aș vrea și nici nu pot să vorbesc deocamdată de o ofertă concretă. Sunt ceva discuții dar nu concret. Vom vedea în vară, după ce se termină și Campionatul European. Cu siguranță îmi doresc să ajung cât mai sunt, la o echipă mai bună, un campionat mai puternic, condiții mai bune. Deocamdată îmi fac treaba la FC Botoșani, mă gândesc la echipă și apoi la mine. Cu siguranță la Chiajna suntem favoriți pentru că jucăm cu ultimul loc. Nu desconsiderăm adversarul dar trebuie să avem încredere, așa cum am avut în meciul cu Iași, am marcat mai multe goluri. Am făcut câteva meciuri bune, nu și rezultate. Mai avem de muncit, să ne salvăm de la retrogradare și vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Lorand Fulop.

+0 -0
se încarcă...