Liviu Ciobotariu: „Jocul cu Voluntari este unul cu miză în lupta de a rămâne în prima ligă!”

0

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat în urmă cu puțin timp în cadrul unei conferințe de presă că miza celor trei puncte puse în joc în duelul cu FC Voluntari este mare.

„Este un meci important atât pentru noi cât și pentru adversrul nostru. Un joc cu miză în lupta de a rămâne în prima ligă. O să întâlnim o echipă foarte bine organizată, greu de învins. Noi suntem pe un drum bun ceea ce privește jocul nostru, am reușit în ultimele trei partide să înscriem șase goluri, din păcate la ultimul joc am făcut două greșeli care ne-au costat cele trei puncte dar per ansamblu jocul a fost bun, deci asta îmi dă speranțe că pentru acest meci. Suntem într-o formă bună și trebuie să confirmăm, trebuie să acumulăm cât mai repede puncte. Avem nevoie și de sprijinul suporterilor noștri care au fost alături de noi de fiecare dată. Îmi doresc ca la acest joc să ne încurajeze în permanență pentru că este un joc cu miză pentru noi, s-ar putea să trecem și prim momente grele, trebuie să fie alături de noi să ne încurajeze să putem câștiga acest joc”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Partida FC Botoșani- FC Voluntari va avea loc mâine de la ora 18:000 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...