FCSB spulberă Sepsi și speră la o minune în Gruia!

0

FCSB a rămas în cusa pentru titlul după victoria clară obținută cu 5-1 pe terenul formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe în runda a IX-a a Ligii 1.

Echipa pregătită de Mihai Teja s-a apropiat la două lungimi de CFR Cluj, ardelenii urmând a evolua în această seară în Gruia cu Universitatea Craiova. Un eventual succes al oltenilor în acest meci ar face ca titlul săs e decidă în ultima etaapă pe „NAțional Arena” între FCSB și CFR CLuj. În schimb, o victorie a ardelenilor sau o remiză înregistrată diseară în CFR CLuj- Universitatea Craiova, ar face echipa ui Dan Petrescu campioană, urmând ca meciul din ultima etapă să aibă doar un aer amical.

La Sfântu Gheorghe, FCSB i-a stricat retragerea lui Atilla Hadnagy care a decis să „agahțe ghetele în cui” urmând a avea din vară o funcție de conducere în cadrul clubului. De altfel, patronul lui Sepsi a decis să retragă în semn de respect pentru întreaga carieră a lui Hadnagy și tricoul cu numărul 80 purtat de atacant la Sepsi.

În urma acestui rezultat, FCSB a rămas pe locul 2 cu 45 de puncte la două lungimi de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a rămas pe ultimul loc în play-off cu 20 de puncte, covăsnenii fiind singurii din această ediție a play-off-ului fără nicio victorie obținută.

+0 -0
se încarcă...