Mihai Ciobanu, noul director tehnic al FC Botoşani

0

FC Botoşani are un nou director tehnic. Este vorba de fostul antrenor al echipei din perioada când evolua în Liga a II-a, Mihai Ciobanu. Acesta va ajunge la Botoşani mâine dimineaţă şi va purta ultimele negocieri cu cei din conducerea clubului, mai exact cu Valeriu Iftime, dar lucrurile par a fi clarificate în mare, aşa cum, de altfel, confirmă şi cele două părţi.

Mihai Ciobanu va fi noul nostru director tehnic. El are Licenţa Pro şi astfel Marius Croitoru va putea antrena prima echipă. Mişu Ciobanu se va ocupa de echipa a doua, unde avem nişte jucători foarte interesanţi şi va coordona toate echipele de juniori ale clubului. El are o mare experienţă în a lucra cu tinerii şi cred că este un mare câştig pentru clubul nostru”, a declarat Valeriu Iftime.

Acesta susţine că de rezultatele de la prima echipă va răspunde exclusiv Marius Croitoru, insistând cu această variantă nefericită de antrenor pentru banca tehnică a FC Botoşani.

Mihai Ciobanu revine cu inima deschisă la Botoşani, fiind unul dintre antrenorii care au marcat pozitiv scurta istorie a FC-ului prin eleganţa de care a dat dovadă în sezoanele în care s-a aflat la cârma echipei. „Gânduri bune, tuturor! Întotdeauna mă adaptez cerinţelor clubului şi n-am avut reclamaţii în sensul acesta. Treptat voi intra în problemele clubului, în sarcinile care-mi vor fi trasate”, a declarat Mihai Ciobanu, care a condus FC Botoşani în perioada 2005-2007.

Pe lângă FC Botoşani, Mihai Ciobanu a antrenat mai multe echipe din eşalonul secund: Dacia Unirea Brăila, FCM Dunărea Galaţi, CSM Râmnicu Sărat, Gloria Buzău şi Delta Tulcea. El a antrenat şi la Liga a III-a, dar a şi coordonat centrele de copii şi juniori, iar în prezent făcea parte din staff-ul care încerca să readucă în prim-plan echipa suporterilor gălăţeni, Oţelul.

În ultimii ani s-a implicat şi în consilierea echipei de fotbal feminin FC Universitatea Galaţi.

+0 -0
se încarcă...