Marius Croitoru a intrat în silenzio stampa

0

Nemulţumit de scepticismul arătat de jurnalişti faţă de capacitatea sa de a prelua o echipă de Liga I fără să fi antrenat măcar vreo oră în viaţa şi fără să aibă Licenţa Pro, Marius Croitoru a intrat în silenzio stampa.

La finalul antrenamentul de astăzi de dinainte de plecarea în cantonament, Marius Croitoru a refuzat să mai discute cu presa. Atitudinea lui Marius Croitoru trădează lipsa de experienţă a acestuia şi faptul că FC Botoşani este o pălărie mult prea mare pentru el. De altfel, şi antrenamentul de azi a fost condus mai mult de preparatorul fizic Ovidiu Chiribici, directorul tehnic Mihai Ciobanu încercând să scuze elegant situaţia, afirmând că era o şedinţă de pregătire în care s-a pus accent pe partea fizică, chiar dacă s-a desfăşurat cu mingea.

Directorul tehnic Mihai Ciobanu, singurul din staff-ul tehnic cu Licenţa Pro, a făcut şi el deplasarea în Austria cu echipa, deşi, potrivit declaraţiilor lui Valeriu Iftime, el trebuie să se ocupe de echipele de juniori şi de FC Botoşani II. Acest lucru demonstrează că nici conducerea echipei nu este convinsă de faptul că Marius Croitoru este soluţia optimă pentru FC Botoşani. De altfel, Valeriu Iftime a declarat, în repetate rânduri, că dacă nu-i place cum arată echipa în pregătiri va schimba antrenorul.

Luni seară, la reunirea lotului, întrebat de jurnalişti dacă nu este o provocare să preia o echipă din primul eşalon, Marius Croitoru a declarat: „Vom vedea! Vom vedea ce va fi! Doar Dumnezeu ştie!”.

+0 -0
se încarcă...