Final: CFR Cluj- FC Botoșani 4-1

0

În Gruia a început partida dintre CFR Cluj și FC Botoșani, meci care va conta pentru runda a VII-a a Ligii 1. 

Dacă în precedentele dueluri din Liga 1 a trimis în teren garnitura a doua în acest meci Dan Petrescu mizează pe mai mulți titulari care au evoluat marți în Champions League cu Slavia Praga.

 

Din minutul 19 campioana conduce cu 1-0 după reușita lui Michael Pereira. Acesta l-a învins pe Hankic cu un șut de la 16 metri după ce a trecut ușor de Papa. 
CFR Cluj- FC Botoșani 1-0!

CFR Cluj își majorează avantajul pe tabela de marcaj în minutul 25. Ciprian Deac a executat perfect o lovitură liberă de la 18 metri și a dus scorul la 2-0. 
CFR Cluj- FC Botoșani 2-0!

Scorul în „Gruia” ia proporții. În minutul 37 Alexandru Păun îl învinge pe Hankic din apropierea liniei porții după o pasă a lui Deac.  
CFR Cluj- FC Botoșani 3-0!

După primele 45 de minute de joc, CFR Cluj conduce în „Gruia” FC Botoșani la scor de neprezentare, 3-0. După un încpeut curajos de meci în care a ratat câteva ocazii bune, elevii lui Marius Croiotoru au fost depășiți la toate capitolele de campioni intrând la cabine cu handicap de trei goluri pe tabela de marcaj.

În Gruia s-a reluat duelul dintre CFR Cluj și FC Botoșani de la scorul de 3-0. 

În minutul 73 Ciprian Deac îl învingea pe Hankic punctând dintr-un penalty dictat de centralul Marcel Bârsan în urma unui fault a lui Pierce asupra lui Păun.
CFR Cluj- FC Botoșani 4-0!

În minutul 79 Câmpanu înscrie pentru FC Botoșani cu un ut din interiorul careului. Este priul go în Luga 1 pentru „puștiul” de 19 ani al botoșănenilor. 
CFR Cluj- FC Botoșani 4-1!

FC Botoșani a suferit prima înfrângere cu Marius Croitoru pe bancă. Duelul din „Gruia” s-a terminat cu scorul de 4-1 pentru campioană, care a urcat din nou pe primul loc al clasamentului. 

Deja ai votat!