Cu botoșăneanca Adelina Budăi Ungureanu pe teren naționala de volei a României bate Ungaria la Budapesta și speră la calificarea în fazele superioare ale Campionatului European! (Foto)

0

După ce a debutat cu stângul la Campionatul European de volei feminin, cedând cu 3-0 duelul cu Olanda, România, cu botoșăneanca Adelina Budăi Ungureanu în echipă, a câștigat la Budapesta dduelul din Grupa C cu Ungaria, scor 3-1.

Victoria „tricolorelor” a fost obținută cu scorul de 3-1 (25-23, 21-25, 26-24, 25-22) și ar putea fi decisivă pentru ocuparea unuia din primele patru locuri în Grupa C, ceea ce echivalează cu calificarea în optimile de finală!

Aceasta a fost prima victorie a României la un turneu final de Campionat European după o pauză de opt ani!

Astăzi de la ora 19.00, România este obligată să câștige și meciul cu debutanta Estonia și sunt toate premisele să se întâmple acest lucru nu doar pentru că pornește ca favorită, ci pentru că un succes ar aduce-o într-o postură favorabilă pentru îndeplinirea obiectivului, calificarea din grupe având în vedere că din faza grupelor se califică în fazele superioare primele 4 echipe. Duelul „tricolorelor” va fi în direct  la Telekom Sport.

Programul și rezultatele României la Campionatul European

ROMÂNIA – Olanda 0-3

ROMÂNIA – Ungaria 3-1

Duminică, 19.00: ROMÂNIA – Estonia

Marți, 21.30: ROMÂNIA – Croația

Joi, 16.30: ROMÂNIA – Azerbaidjan

Deja ai votat!
se încarcă...