Jucătorii campioanei jubilează după ce au surclasat FC Botoșani: „E bine că am câștigat, că ne menținem acolo sus!”

0

Ciprian Deac și Adrian Păun marcat trei din cele patru goluri ale campioanei în victoria cu 4-1 contra FC Botoșani.

La finalul duelului din Gruia atât Deac cât și Păun au felicitat botoșănenii pentur că joacă deschis și au spus că în opinia lor FC Botoșani nu are cum să rateze play-off-ul în acest sezon.

„E bine că a ieşit aşa, e bine că am câştigat, e bine că ne menţinem acolo sus. Botoşani e o echipă bună, o echipă care pasează foarte bine între linii, o echipă periculoasă pe atac. E bine că am reuşit să marcăm repede două, trei goluri şi să luăm avantaj încă din prima repriză”, a declarat Ciprian Deac, care a fost declarat jucătorul meciului.

La rândul său, Adrian Păun a spus că se bucură de încrederea pe care Petrescu i-o acordă în ultimul timp, acesta fiind secretul reușitelor sale din ultimele meciuri.

„Mă bucur că reuşesc să îmi ajut echipa cu goluri şi cu pase. Încrederea este cea mai importantă. Am primit încredere de la Mister… şi cu banderola, în multe meciuri m-a responsabilizat şi mi-a dat încredere. Muncesc la antrenament şi încerc să o fac cât mai bine pe teren şi mă bucur că îmi iese şi în meciurile pe care le avem”, a declarat Alexandru Păun.

Deja ai votat!
se încarcă...