Fabbrini se gândește la titlu cu Dinamo care e pe ultimul loc: „Dacă vom câştiga toate meciurile rămase vom fi campioni 100%!”

0

 

Fostul mijlcoaș al FC Botoșani, Diego Fabbrini, a declarat într-o conferință de presă înaintea debutului la Dinamo, că de la meciul de astăzi cu FC Hermaannstadt va începe ascensiunea „câinilor”.

„Avem şansa de a face un sezon bun, chiar dacă acum situaţia nu este una convenabilă. Avem timp să recuperăm, mai ales că diferenţa dintre echipe în clasament este destul de mică. Consider că Dinamo are o echipă bună şi împreună putem face lucruri frumoase aici. Ştim pe ce loc suntem acum, dar avem timp suficient, după cum am spus. Dacă vom câştiga toate meciurile rămase vom fi campioni 100%. Sigur că nu e uşor să realizăm asta, pentru că fiecare adversar este dificil, dar Dinamo are calitate pentru a ieşi din situaţia actuală”, a declarat Diego Fabbrini.

Partida dintre Dinamo și FC Hermannstadt va începe la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look. În cazul unui succes Dinamo poate ajunge până pe locul 9 în clasament.

Deja ai votat!
se încarcă...