Hervin Onghenda, s-a săturat de Botoșani: „Pot să-mi ofere și 100 mii de euro pe lună, tot nu rămân aici!”

Mijlocașul francez Hervin Onghenda a dezmințit că ar fi semnat prelungirea acordului cu gruparea locală scadent în vara anului viitor.

Onghenda, a recunsocut că și-ar fi dorit să plece de la echipă deoarce simte că nu mai are nimic de oferit Botoșaniului însă a precizat că din moment ce nu a găsit înțelegere va rămâne până la scadența contractului, respectiv în vara anului viitor.

„Ţin să va anunţ că nu mi-am prelungit contractul, aşa cum a anunţat preşedintele clubului. Am încredere în agenţii mei 100%, ei sunt familia mea. Ei m-au adus aici şi mi-au resuscitat cariera. Aşa cum am spus de câteva ori, iubesc România, acest club şi pe oamenii din Botoşani, mai ales pe fanii acestor oraş care sunt incredibili. Dar vreau să plec pentru că este momentul să merg în altă parte şi să văd şi alte oraşe, am refuzat deja câteva clubului. La Chievo îmi doream să ajung din mai multe motive. În primul rând pentru că ţinteau promovarea în Serie A, ceea ce era o şansă uriaşă pentru mine. Pe lângă asta, să joc în Italia a fost tot timpul vissul meu”, a declarat Onghenda, potrivit celor de la sport.ro

Ba mai mult, fostul mijlcaș al PSG a spus că Valeriu Iftime poate să-i pună pe masă și un contract de 100 mii de euro pe lună că tot nu va semna prelungirea acordului.

„Botoşaniul poate să-mi ofere un contract de 50.000 sau 100.000 euro pe lună, tot nu voi semna pentru că banii nu sunt problema. Nu joc pentru bani, fotbalul e pasiunea vieţii mele şi asta e tot ce vreau să fac. Am amintiri frumoase de la Botoşani pe care le voi păstra tot timpul în inima mea. Cei de la Chievo au formulat mai multe oferte de transfer şi una de împrumut pe care Botoşani le-a refuzat. Aşa că voi fi nevoit să rămân aici deoarece cei de la Botoşani nu vor să facă niciun efort. Dar rămân profesionist şi o să stau până la finalul ccontractului, o să joc şi o să dau tot ce am mai bun pentru acest club deoarece iubesc acest sport, clubul şi vreau să-mi ajut colegii. Un lucru este sigur: nu îmi voi prelungi contractul indiferent de oferta, nu e vorba de bani, sunt doar alegeri pe care trebuie să le faci în viaţă, iar asta e una din ele. Chiar dacă asta ar însemna să devin şofer de autobuz în Botoşani”, a conchis Ongenda.

Deja ai votat!