Croitoru, negru după remiza cu Academica: „Nu e normal să am 2-0 și să mă egaleze Clinceniul!”

0

Remzia de pe „Municipal” cu Academica Clinceni, scor 2-2, a cincea din acest sezon a Ligii 1, nu a fost pe placul lui Marius Croitoru.

Tehnicianul a fost extrem de afectat de rezultat mai ales că elevii săi au condus cu 2-0 pe tabelă și au avut meciul la discreție.

„Nu e normal să am 2-0 și să mă egaleze Clinceniul. Asta este. Sper că vor avea ce învăța alții. că noi, din păcate, tot dăm câte două goluri și iau câte un punct. Asta este. Mergem mai departe. E inexplicabil. Cu o echipă precum Clinceni, nu îți trebuie decât atitudine. O echipă care avea patru puncte și era pe penultimul loc, nu poți să o bați decât prin atitudine. La valoare nu se poate compara cu echipa mea. Unii  au înțeles că după 2-0 fotbalul trebuie să-l joci cum îl joci. Am luat gol dintr-o pasă de 60 de metri și dintr-un out. Eu trebuie să muncesc, să construiesc iar unii stau pe jos și se joacă fotbal 10 minute. E inadmisibil. Fotbal la Liga 1… Zici că e fotbal de Liga 3. Cu crampe, cârcei, stomac, gât, cu cap… Ăsta nu e fotbal. Vina îmi aparține mie în totalitate. Am avut 2-0… Arbitrii sunt și ei ca fotbaliștii, unii titulari, unii rezerve. Asta este. Noi încercăm să jucăm fotbal, să producem spectacol și e păcat că ei nu țin pasul cu noi. Ei ar trebui să ia atitudine dar sunt și ei ca fotbaliștii, unii mai buni, unii mai puțin buni. Sunt arbitri care arbitrează un meci, două, pe an. Asta le este valoarea”, a declarat Marius Croitoru.

 

+0 -0
se încarcă...