Valeriu Iftime înjurat de fanii FC Botoșani: „Atâtea înjurături nu am luat de la sărbătorile de iarnă când eram mascat și nu știau dacă sunt eu!”

0

Fanii FC Botoșani au digerat greu transferul lui Cătălin Golofca la CFR Cluj. La meciul cu Academica Clinceni, fanii l-au luat la rost pe Valeriu Iftime reproșându-i acestuia politica de transferuri.

Spectatorii și-au vărsat nervii pe patronul clubului FC Botoșani, pe care l-au acuzat că tot vinde jucători și nu aduce alții de valoare apropiată.

„Problema este că oamenii nu înțeleg. Atâtea înjurături ce am luat în seara asta, nu am luat de la sărbătorile de iarnă când eram mascat și nu știau dacă sunt eu. Nenorocitule, ai luat bani pe Golofca și îți faci casă. Oamenii sunt nervoși. Trebuie să se descarce pe cineva. Din păcate, nici eu nu sunt chiar așa de bun pentru toate afuriseniile oamenilor. Lumea vrea rezultate”, a declarat Valeriu Iftime.

Referindu-se la jocul încheiat 2-2, Iftime a spus că e și vina lui Marius Croitoru pentru că nu a știut la 2-0 să gestioneze meciul.

„Avem un progres la nivel de spectacol fotbalistic dar ca eficiență nu suntem mai buni ca în anii precedenți. Ceva pare a nu fi matur. S-ar putea să fie ceva din tactica, mintea și teoria antrenorului. E prea tânăr. La 2-0, o echipă se închide și poate începe altceva. Noi am fost deschiși, să le dăm 7-0, și am luat două goluri pe niște greșeli copilărești. Echipa și Marius merită tot respectul. Cu 2-0 crezi că ești cineva iar la 2-2… Cel mai grav a fost spectacolul sportiv, avariat de antifotbalul făcut de oamenii ăia. Să stai numai pe jos…Dacă toată echipa are crampe, se oprește jocul? Hai să jucăm fotbal. Clinceniul este o echipă de județ care a stricat fotbalul. Nu vine lumea la stadion să vadă tăvălelile alea”, a adăugat Valeriu Iftime.

+0 -0
se încarcă...