FC Botoșani nu a cedat »» Hervin rămâne până la vară!

0

În ciuda presiunilor la care au fost supuși de impresarii lui Hervin Onghenda, oficialii FC Botoșani nu au cedat și nu i-au acordat acestuia tranferul la Cheivo Verona.

Cu toate că nu mai este cu gândul la FC Botoșani și joacă mai mult din „gleznă” pentru că este legat doar de contract cu gruparea locală, evoluția sa din ultimele două partide cu CFR Cluj și Academica Clinceni fiind departe de cea din debutul sezonului, Onghenda pare a avea tricuol de titular asigurat pâână la expirarea contractului, scadent în vara anului viitor!

Valeriu Iftime a recunsocut că a avut mai multe discuții cu Onghenda, iar francezul i-a spus clar ce-și dorește, însă dorința francezului nu coincide deloc cu interesul clubului.

„El e un pic supărat. Eu îl înțeleg pe Hervin. El e pentru mine mai mult decât un fotbalist. Eu chiar țin la copilul ăsta. Cred că e un mare fotbalist. Când vine o ofertă din liga a doua, o ofertă neserioasă, de 120.000 și plătibilă în 300 de rate, nu îi dau drumul. Am făcut toate demersurile să înțeleagă. I-am spus: 500.000. Nu mai mult. Semnează încă un an cu mine și pleci împrumut. Să nu-l văd nervos. Ei trebuie să înțeleagă că fiecare contract trebuie respectat. Nu pot să-i dau drumul. Eu sper să înțeleagă și să semneze cu noi pe încă un an. Am avut înțelegerea să semneze pe încă doi ani cu mine și îl las la vară să plece la un club cu bani. Îl execută impresarii. Joacă cu ei de parcă vinde cuie”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

+0 -0
se încarcă...