FC Botoșani măcelărită pe „Național Arena” de brigada bucureșteană a lui George Rădulescu »» Dinamo București- FC Botoșani, 1-1 »» Botoșăneiii privați de trei penalty-uri clare iar câinii iertați și de un roșu!!! (Galerie Foto + Video)

Pe „Național Arena” a început duelul dintre Dinamo și FC Botoșani, meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii 1.


Iată echipele de start la Dinamo- FC Botoșani:

Dinamo: Piscitelli – Ciobotariu, Klimavicius, Popescu, Corbu – Nistor, Filip, Fabbrini – Sorescu, Montini, Neicuțescu
Antrenor: Dusan Uhrin

FC Botoșani: Pap – Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu – J.Rodriguez, E. Papa – Ofosu, Ongenda, Askhovski – Moussa

Antrenor: Marius Croitoru

Arbitru: George Rădulescu (București)
Asistenți:Mircea Orbuleț, Bogdan Gheorghe (ambii București)
Observator FRF: Liviu Ciubotariu (Galați)


În minutul 30 scorul este în continuare 0-0, duelul dintre cele două formații fiind unul echilibrat. În tribune atmosfera este întreținută de cei 8.000 de fani ai lui Dinamo prezenți la meci. 

Cu cinci minute înaintea finalului primului mitan, scorul între Dinamo și FC Botoșani este în continuare 0-0.

După primele 45 de minute ale duelului dintre Dinamo și FC Botoșani, scorul este 0-0.  Confruntarea este una echilibrată iar jucătorii celor două formații sunt dispuși la risipă de efort. De la FC Botoșani a văzut cartonaș galben Rodruguez în minutul 35 în timp ce de la „câini” au fost avertizzaâi Neicuțescu (min.1) și Klimavicius (min. 34).

Dinamo deschide scoul în minutul 58 prin Deian Sorescu care a fructifcat o centrare perfectă trimisă de Neicuțescu și l-a învins pe Pap după ce l-a depășit în săritură pe Țigănașu. 

Din minutul 58 scorul pe „Național Arena” între Dinamo și FC Botoșani este 1-0. 

Goooolll FC Botoșani. Din minutul 65 scorul pe „Național Arena” devine 1-1. Șutul lui Onghenda este respins în față la Moussa de Piscitelli, iar atacanntul botoșănean îndeplinește o simplă formalitate. 

Dinamo- FC Botoșani devine 1-1. 

Duelul este întrerupt pe „Național Arena” după o accidentare care îi are în prim plan pe Pap și Moussa.  Goalkeeperul s-a ridicat de pe teren însă Moussa este scos cu ambulanța de pe teren și transportat la spital. 

Duelul de pe „Național Arena” s-a terminat cu scorul de 1-1. FC Botoșani a fost privată în final de meci de duă penalty-uri clare pe final de meci, ambele pe final de meci duoă faulturi asupra lui Mihai Roman. Arbitrul Georgeb Rădulescu i-a mai iertat pe câini de un penalty la un fault asupra lui Chindirș și de un cartonaș roșu în minutul 1 la Neicuțescu!

 

Deja ai votat!