FC Botoșani cere cu tărie introducerea VAR-ului în Liga 1! (Video)

0

Tehnicianul FC Botoșani, Marius Croitoru nu a trecut ușor peste meciul cu Dinamo când arbitrul George Rădulescu a comis patru greșeli mari, toate împotriva echipei FC Botoșani.

După finanțatorul echipei, Valeriu Iftime, și tehnicianul FC Botoșani consideră că a fost o viciere clară de rezultat și spune că în România ar trebui introdus cât mai repede VAR-ul.

„ Trebuia să avem trei 11 metri, plus un eliminat de la Dinamo. Asta e realitatea. Tot ce s-a întâmplat a fost doar împotriva noastră, greșelile au fost doar într-o direcție. Este prea vizibil. Un penalty care e un metru în careu, să-l scoți un metru afară. Mi se pare deranjant. Vin băieții și spun: noi ce să mai facem? La Roman două penalty-uri clare, la Chindriș fault. Dacă nici ăla nu e penalty… Cel care a centrat la golul lui Dinamo trebuia eliminat din minutul 1. Asta este realitatea….Nu îmi doresc să fiu ajutat și nici dezavantajat. Vreau să fiu arbitrat corect. Vreau să se introducă VAR-ul pentru că sunt greșeli. VAR-ul poate repara greșelile umane. Și noi pe bancă suntem mai liniștiți pentru că o greșeală a arbitrului se poate repara”, a declarat Marius Croitoru.

 

+0 -0
se încarcă...