Adrian Moescu anunțat în conferință titular cu CFR Cluj: „Nu mi-e frică de nimeni de la CFR!” (Video)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a anunțat la conferința de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj din 16-imile Cupei României că îi va da șansa debutului în tricoul grupării locale la un meci oficial fundașului central Adrian Moescu.

Prezent lângă tehnician la conferință, Moescu a spus că nu știa că va juca din primul minut contra campioanei, afirmând că va da totutl pentru a fi „ce trebuie” la acest meci.

„Mă bucur pentru această șansă și sper că nu voi dezamăgi. M-am pregătit bine și aștept cu nerăbdare acest meci. Sper să joc bine, să fiu în cadrul echipei și să facem un joc bun. Cu siguranță vor fi emoții. După primele minute îmi voi intra în mână și va fi totul bine. Sper să am o evoluție cât mai bunp și să fiu ce trebuie la acest meci. Nu mi-e frică de nimeni de la CFR Cluj!”, a declarat Adrian Moescu.

În vârstă de 18 ani, Adrian Moescu a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipe satelit a FC Botoșani în sezonul trecut. Din acest sezon, fundașul central a afost cooptat în lotul primei divizionare însă nu a avut încă șansa debutului în tricoul FC Botoșani într-un meci oficial.

Deja ai votat!
se încarcă...