Croitoru a luat decizia: „Sunt obligat să fac asta!” »» FC Botoșani joacă cu rezervele în Cupa României cu CFR Cluj! (Video)

0

În urmă cu puțin timp în cadrul unei conferințe de presă, Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că în duelul de mâine de la ora 21:30 de pe „Municipal” din Cupa României din 16-imi cu CFR Cluj va menaja mai mulți titulari pentru duelul de sâmbătă de la Tg. Mureș din Liga 1 cu FC Hermannstadt. 

Cu alte cuvinte, Croitoru este dispus să sacrifice Cupa și să menajeze titularii pentru duelul de sâmbătă din campionat având în vedere că un eventual nou pas greșit în Liga 1 ar învolbura și mai mult apele la FC Botoșani și să arunce contra campioanei în teren o echipă experimentală în rândul căreia să se afle mai mulți jucători care au evoluat puțin în acest sezon.

„Sincer îmi doream alt adversar, dar ne jucăm șansa, vreau să ne calificăm. Problema este că la două zile jucăm un meci important de campionat la Tg. Mureș și lotul nu-mi permite să joc cu aceeași echipă cu care joc în campionat. Sunt obligat să menajez jucători pentru meciul cu Hermannstadt. Ei pot alinia chiar trei echipe. E normal, e echipa campioană, și e normal să aibă un lot numeric și valoros. Nu ne putem noi compara cu CFR Cluj. Avem suflet mare și noi și vom încerca să merge mai departe. Indiferent cine va juca vom da totul pe teren. Cu siguranță, jucătorii care vor avea șansa să joace de la început vor da totul”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

Ultimul duel direct, care a avut loc recent în Liga 1 în „Gruia” a fost câștigat mai clar decât o arată scorul, 4-1 de campioană!

Deja ai votat!