Campioana tratează cu seriozitate Cupa României » Nume grele în lotul CFR Cluj pentru duelul cu FC Botoșani!

Astăzi de la ora 21:30 pe „Municipal ”se va disputa unul dintre cele mai interesante dueluri din 16-imile de finală ale Cupei României, ediția 2019-2020, FC Botoșani urmând a primi vizita campioanei și totodată a liderului la zi al Ligii 1, CFR Cluj.

Dacă Marius Croitoru a declarat că va menaja titularii pentru meciul din campionat cu Hermannstadt, în schimb, „Bursucul” va face un mixt din jucătorii care evoluează de regulă în camionat cu cei pe care se bazează în cupele europene.

Din primul minut pe teren se vor afla toți cei trei jucători tansferați de FC Botoșani în „Gruia”, Andrei Burcă, Cătălin Golofca și Mihai Bordeianu dar și vedetele Susic, Djokovi sau Rondon.  

Puse în vânzare de luni, biletele la acest meci au prețurile de 15 lei la peluze, 25 de lei la tribuna I și tribuna a II-a, sector A și C, 40 de lei la Tribuna a II-a sector acoperit și 30 de lei la tribuna a II-a sector B.

Suporterii cu abonament au acces și la meciurile din Cupa României organizate de FC Botoșani. Biletele pentru acest meci pot fi achiziționate de suporteri și astăzi în ziua meicului de la ora 10:00 și până la startul partide.  

Partida FC Botoșani- CFR Cluj, meci contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României va avea loc de la ora 21:30, duelul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!