Astăzi ora 18:00 FC Botoșani- Sepsi OSK Sf. Gheorghe (Video)

0
Astăzi ora 18:00 FC Botoșani- Sepsi OSK Sf. Gheorghe (Video)

Astăzi de la ora 18:00 pe „Municipal” în prologul rundei a XII-a a Ligii 1, va avea loc partida dintre FC Botoșani și Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Meciul se anunță a fi unul pe viață și pe moarte pentru cele trei puncte puse în joc având în vedere orgoliile puse în joc. Sepsi a reușit să le dea botoșănenilor în acest sezon o mare lovitură reușind să-l convingă pe Cornel Șfaițer, cel care a pus bazele echipei botoșănene și care a fost princioalul artizant al ascensiunii formației din Nordul Moldovei până în Europa League, să accepte postul de manager general, acesta urmând a veni pe „Municipal” ca adversar împotriva echipei al cărei „părinte spiritual” a fost. Pe lângă Șfaițer, la Sepsi se află un întreg „commando” ex-botoșănean în frunte cu directorul sportiv Attila Hadnagy și jucătorii Istvan Fulop, Gabriel Vașvari, Radoslav Dimitrov și Răzvan Tincu.

Sepsi nu are ncio victorie în fața FC Botoșani. În cele șase dueluri directe din Liga 1, moldovenii s-au impus de patru ori în timp ce două partide s-au terminat nedecis.

Înaintea duelului de vineri, FC Botoșani ocupă locul 6 în Liga 1 cu 15 puncte, iar Sepsi locul 8 cu 14 puncte. Cele două sunt formațiile din Liga 1 cu cele mai multe remize. Botoșănenii au terminat 6 din cele 11 dueluri din Liga 1 la egalitate în timp ce Sepsi are 8 remize în 11 partide.

Partida FC Botoșani- Sepsi OSK Sf. Gheorghe va avea loc astăzi de la ora 18:00 pe „Municipal” și va fi transmisă în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0

se încarcă...