Mirel Rădoi a sunat adunarea pentru „dubla” cu Ucraina și Irlanda de Nord » Chindriș convocat la U21!

0
Mirel Rădoi a sunat adunarea pentru „dubla” cu Ucraina și Irlanda de Nord » Chindriș convocat la U21!

Reprezentativa Under 21 a României s-a reunit  sub comanda selecționerului Mirel Rădoi în vederea duelurilor pe care le vor susține în preliminariile EURO 2021 cu Ucraina și Irlanda de Nord.

Din lotul „tricolorilor mici” face parte și fundașul central al FC Botoșani, Andrei Chindirș, care bifează astfel a doua sa acțiune la lotul național al reprezentativei de tineret a României.

„Tricolorii mici” țintesc o nouă calificare la turneul final după cea din acest an. După eșecul la limită din Danemarca, 1-2, din debutul preliminariilor EURO 2021, elevii lui Mirel Rădoi vor să își ia revanșa în cele două partide pe care le au programate în această lună.

Atât duelul cu Urcaina de pe 10 octombrie de la ora 20:30 cât și cel cu irlanda de Nord de pe 14 octombrie de la aceeași oră, se vor disputa în țara noastră și vor fi găzduite de „Ilie Oană” din Ploiești respectiv „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

La EURO 2021, turneu final cu 16 participante găzduit de Ungaria și Slovenia, se califică direct cele 9 câștigătoare de grupe și cel mai bun loc doi. Celelalte 8 selecționate de pe pozițiile secunde vor disputa un baraj în dublă manșă pentru a completa cele 4 locuri rămase.

 

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru jocurile cu Ucraina și Irlanda de Nord

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj);

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (Dinamo), Ricardo Grigore (Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș);

Mijlocași: Tudor Băluță (Brighton), Marius Marin (Pisa), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Mihai Neicuțescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova);

Atacanți: George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg), Denis Drăguș (Standard Liege)

 

 

+0 -0

se încarcă...