Bilete de 40 de lei cu locuri inexistente scoase la vânzare de ieșeni pe „Municipal” la derby!

0

După ce au pus un preț incredibil la bilete de 40 de lei la tribune și 20 de lei la peluze în încercarea de a-i descuraja pe botoșăneni să vină în număr mare la derby-ul Moldovei de pe „Municipal” în care Poli Iași a fost gazdă (n.r. Poli joacă o serie de meciuri la Botoșani ca urmare a lucrărilor de modernizare care au loc la arena din Copou), reprezentanții clubului ieșean au pus la vânzare bilete de 40 de lei  la tribuna acoperită pe un rând care nu există!

Din acest motiv, cu puțin înaintea debutului meciului a izbucnit un scandal imens  la tribuna acoperită, unde s-au prezentat mai multe persoane cu bilete în mâini, susținând că au locuri pe acele scaune care deja erau ocupate de alți suporteri care aveau la rândul lor locuri acolo. Mai mulți suporteri aveau bilete pe rândul șapte, iar sectorul în care au fost repartizate aceste bilete  respectiv tribuna I acoperită are doar șase rânduri, al șaptelea rând fiind cel alocat mass-media. În cele din urmă spritele s-au calmat iar unii dintre suporterii care aveau bilete pe rândul 7 au luat loc la masa presei pe locurile rămase libere după ce jurnaliștii și-au ocupat locurile.

Aceasta nu a fost singurul lucur prin care ieșenii s-au remarcat în mod negtiv la derby-ul cu FC Botoșani, galeria celor de la Poli Iași dându-și efectiv t în petic pe „Municipal”.

Repartizați la Peluza Nord ieșenii au năvălit peste suporterii botoșăneni aflați la tribuna a II-a și fără să țină cont că în acel sector erau bătrâni, femei sau copii, și au lovit în stânga și în drepata comportându-se ca niște huligani. Cei mai șifonați au ieșit stewarzii care nu au reușit să calmeze spiritele. În acest context a fost nevoie de intervenția jandarmilor, prezenți în zonă tocmai pentru a preveni astfel de situații, meciul fiind întrerput minute bune. Jandamrii au evacuat întreaga galerie venită din Iași, în huiduielile publicului. Pentru aceste incidente cei de la Iași s-ar putea allege cu o sancțiune drastic urmând a risca chiar să joace câteva meciuri bune considerate pe teren propriu cu porțile închise.

„Oamenii din Botoșani au dat dovadă de multă educație și bun simț. I-am invitat la noi acasă, i-am pus la masă și am dat dovadă că suntem niște caractere. Ei au venit și au făcut ce au făcut în tribună. Să le fie rușine. Este o pată pe obrazul Politehnicii. Nu ai voie să intri la cineva în casă, te primește cu brațele deschise, te pune la masă și îți bați joc de acea casă. Nu se va mai întâmpla așa ceva. Cel puțin cât voi fi eu aici. Nu voi mai fi de acord să joace Iașiul aici. Nu e normal să ai copii, soții, mame în tribună și să vadă… Este o lipsă de educație și de bun simț. Afară stau unul lângă altul în tribune la derby. Trebuie să te porți ca animalele? Ca sălbaticii? Să le fie rușine pentru ce au făcut. A fost o petrecere care din păcate pentru ei, nu a venit nașul”, a tunat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani la finalul meciului.

 

+0 -0
se încarcă...