Iftime, negru pe Becali după ce Gigi l-a blocat pe Roman la meciul de sâmbătă: „Dacă joacă trebuie să plătesc 100.000 de euro! E o clauză abuzivă!!!”

0

FCSB vrea cu orice preț trei puncte în duelul din Moldova de sâmbătă de la ora 20:30 din runda a XVI-a a Ligii 1 cu FC Botoșani, iar Gigi Becali se folosește de toate „armele” de care dispune pentru a-i bloca pe botoșăneni.

Cel mai bun jucător al FC Botoșani, Mihai Roman, nu va putea fi folosit de Marius Croitoru în duelul de sâmbătă deoarece Gigi Becali l-a blocat pe liderul din vestiarul moldovenilor, care a revenit la Botoșani după aventura avută la bucureșteni.

În momentul în care a decis să renunțe la serviciile lui Mihai Roman, Gigi Becali a pus  condiția ca mijlocașul să nu joace în meciul direct cu echipa sa.

„Cei de la FCSB au pus o condiție când l-am transferat. Dacă Roman joacă cu FCSB, plătesc o mare penalitate. L-am sunat pe domnul Becali și i-am cerut un favor, să joace Mihai Roman în meciul de sâmbătă. Nu a fost de acord. Chiar m-am supărat. Mi-a spus: Nu! Contractul e contract. Mă pune să plătesc 100.000 de euro dacă vreau să joace Mihai Roman. Este o clauză abuzivă dar noi am semnat contractul. Nu am crezut nicio secundă că va refuza. Eu am fost foarte deschis cu ei dar o să fiu de acum mult mai atent când transferăm un jucător la FCSB, dacă vom mai transfera”, a declarat  Valeriu Iftime.

 

Deja ai votat!
se încarcă...