Croitoru a pus gând rău FCSB: „În fotbal pe teren nu trebuie să ai respect pentru nimeni!” (video)

0
FC Botoşani va primi sâmbătă de la ora 20:30 pe „Municipal” vizita vicecampioanei României, FCSB într-un meci contând pentru runda a XVI-a a Ligii 1.
Cu toate că „roş-albaştrii” traversează o perioadă bună fiind neînvinşi de 10 meciuri oficiale, Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat că elevii săi vor aborda cu mult curaj acest meci.
„E un meci împotriva celei mai în forme echipe din România în acest moment, echipa care de zece meciuri nu a pierdut, cu jucători foarte valoroşi. Ne dorim din tot sufletul să facem un joc bun, să fie un spectacol şi cel mai bun să câştige. Cu siguranţă va fi un meci deschis. Din punct de vedere moral, sunt la cotele cele mai înalte. Fizic stau bine. Au adunat puncte, au revenit în prima parte a clasamentului. Și eu am fotbaliști extraordinari. Sunt jucători maturi, nu au nici cea mai mică teamă. Când intrăm pe teren sunt 11 contra 11 și nu trebuie să ai respect pentru nimeni. Îmi doresc din tot sufletul să câștig. Am făcut-o și știm ce sentimente te încearcă după o victorie cu FCSB. Ne dorim să avem aceleași sentimente ca în meciul din tur. Nu va fi ușor. Datele problemei s-au schimbat. O victorie ar fi foarte importantă”, a declarat Marius Croitoru.
Deja ai votat!